Közgazdászként diplomáztam, majd 2005-ben kezdtem a családi tervező cégben dolgozni, melynek ma az ügyvezetője vagyok. Az ügyfelek szélesebb körű kiszolgálása érdekében HACCP tanácsadó lettem, majd megszereztem a munkavédelmi technikusi képzettséget is. Eddigi munkáim során több száz gasztro vállalkozás életre hívásában működtem közre, kisebb éttermektől, üzemektől egészen a több ezer adagos vendéglátó egységekig, szállodák tervezéséig terjed a munkám.
Az elmúlt években felismertem, hogy a gasztro vállalkozásoknak nem csupán technológiai tervezésre van szükségük, hogy megszerezzék a vállalkozásukhoz szükséges engedélyeket, hanem igénylik az üzletnyitással kapcsolatos széleskörű tanácsadást, akár az üzleti tervezésben, koncepció alkotásban az aktív részvételt. A tervezési feladat így egy komplex tanácsadási folyamat része, ahol a gasztro vállalkozást az ötlet létrejöttétől egészen az üzletnyitásig, sőt azon túl is végigkísérem, szakmailag támogatom.
Elhivatott vagyok abban, hogy a magyarországi gasztro vállalkozások színvonalát javítani kell, ezért a társadalmi szerepvállalást is fontosnak tartom. A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségében 2015-ben létrehoztam a Gasztro Bizottságot, melynek 2015-2018-ig az elnöke voltam.
A 2018-ban megalakult Piqniq Budapest gasztronómiai vállalkozások edukációs közösségének egyik alapítója vagyok.
Több mint 30 év konyhatechnológiai tapasztalat
Megalakul a Design-Studio Kft.
Bővül a tulajdonosi kör Rétfalvi-Kurucz Alexandrával
Megalakul a Piqniq Budapest
Új munkatárssal bővül az iroda