A biztonságos élelmiszer a termékünkkel szemben támasztott legfontosabb minőségi követelmény kell hogy legyen, segítünk működtethető, átlátható rendszert építeni.
A korábbi járványhelyzetben még inkább előtérbe kerültek a legfontosabb élelmiszer higiénia alapelvek, amelyekre fokozott figyelmet kell szentelni. A HACCP dokumentáció nem csupán egy szükséges papírköteg, amelyet a hatóságoknak kötelező megmutatni, hanem segít keretet adni a megfelelő üzemeltetéshez.
Kerüld el a felesleges bírságokat! A HACCP dokumentáció előállításán kívül működő egységek felülvizsgálatára is vállalkozunk, hogy bizonyosságot szerezhess arról, hogy az előírásoknak megfelelően üzemelteti vendéglátó egységét.
Kérj árajánlatot!
Az alábbi űrlap kitöltésével segíthetsz nekünk, hogy jobban megismerjük a feladatot!