Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Pl. Hamburgerek, pizzák, sütemények, alkoholos italok
Mire kéri az árajánlatot?
Adatvédelem
Edit Template

Rólunk

Rétfalvi-Kurucz Alexandra

Közgazdászként diplomáztam, majd 2005-ben kezdtem a családi tervező cégben dolgozni, melynek ma az ügyvezetője vagyok. Az ügyfelek szélesebb körű kiszolgálása érdekében HACCP tanácsadó lettem, majd megszereztem a munkavédelmi technikusi képzettséget is. Eddigi munkáim során több száz gasztro vállalkozás életre hívásában működtem közre, kisebb éttermektől, üzemektől egészen a több ezer adagos vendéglátó egységekig, szállodák tervezéséig terjed a munkám.

Az elmúlt években felismertem, hogy a gasztro vállalkozásoknak nem csupán technológiai tervezésre van szükségük, hogy megszerezzék a vállalkozásukhoz szükséges engedélyeket, hanem igénylik az üzletnyitással kapcsolatos széleskörű tanácsadást, akár az üzleti tervezésben, koncepció alkotásban az aktív részvételt. A tervezési feladat így egy komplex tanácsadási folyamat része, ahol a gasztro vállalkozást az ötlet létrejöttétől egészen az üzletnyitásig, sőt azon túl is végigkísérem, szakmailag támogatom.

Elhivatott vagyok abban, hogy a magyarországi gasztro vállalkozások színvonalát javítani kell, ezért a társadalmi szerepvállalást is fontosnak tartom. A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségében 2015-ben létrehoztam a Gasztro Bizottságot, melynek 2015-2018-ig az elnöke voltam.

A 2018-ban megalakult Piqniq Budapest gasztronómiai vállalkozások edukációs közösségének egyik alapítója vagyok.

Ismerje meg csapatunkat!

Kollégáink

Molnár Kitti

Molnár Kitti

Turisztikai menedszer
Turizmus vendéglátás szakon végzett 2013-ban, majd 2015-ben marketing diplomát szerzett. 2020-ban csatlakozott a céghez, a konyhatechnológiai asszisztensi feladatok mellett az üzletnyitáshoz kapcsolódó hatósági regisztrációkban segít az ügyfeleknek.
Rétfalvi Zoltán

Rétfalvi Zoltán

Közgazdász, pénzügyi mentor
2003-ban végzett közgazdászként, majd több multinacionális nagyvállalatnál szerzett tapasztalatot, többek között egy 1600 fő alkalmazottat foglakoztató, 80 milliárd forint árbevételű cég pénzügyi igazgatói pozícióját is betöltötte a pályafutása alatt.
Kuruczné Szabolcs Gizella

Kuruczné Szabolcs Gizella

Ügyvezető
Közgazdászként végzett, 1970 óta dolgozik kereskedelemfejlesztési szakértőként és technológusként. 1992-ben alapította meg saját cégét. Nagy állami projektek tervezésében vett részt, a legtöbb budapesti piac és vásárcsarnok technológiai tervezésében közreműködött.
Kurucz Ferenc

Kurucz Ferenc

Ügyvezető
Közgazdászként végzett, éveken át a Tüzép Vállalat marketing vezetője volt, majd ügyvezetőként csatlakozott a családi alapítású cégbe, és dolgozik a technológiai tervezési feladatokon.

Mérföldkövek

Design-Studio Kft.

Több mint 30 év konyhatechnológiai tapasztalat

1992
2005
2018
2020

Étteremnyitás, gasztrotanácsadás

Kövess minket a legfrissebb hírekért!