Konyhatechnológiai tervezés a koncepcióval kezdődik
Bármilyen vendéglátó funkcióban gondolkozunk, a tevékenység hátterét a jogszabályoknak megfelelően kell kialakítani. Ahhoz, hogy élelmiszer-biztonságot garantáló, HACCP kompatibilis vendéglátó egységed legyen, már a tervezésnél figyelembe kell venni a jogszabályi előírásokat, ennek megfelelően kell a helyiségkapcsolatokat kialakítani. A tervezett választékhoz, adagszámhoz, és a megrendelői igényekhez hozzá kell rendelni a szükséges hátteret, technológiai berendezéseket.
Bármelyik eljárás is szükséges az üzletedhez, fordulj hozzánk bizalommal!
Amennyiben az egység kialakítása nem csak belső átalakítással jár, hanem építési engedély köteles is egyben, akkor kötelező szakági technológiai tervet benyújtani a beruházás megkezdése előtt az építési engedély megszerzéséhez.
Megtervezzük az elképzelt üzletet, adatokat szolgáltatunk a technológiai berendezésekkel kapcsolatban a társtervezőknek (építészet, gépészet, elektromos tervek), segítünk a szakhatósági engedélyekhez szükséges technológiai dokumentáció előállításában, megállapodás szerint részt veszünk az előzetes szakhatósági egyeztetésben.
Mindezek mellett teljeskörű üzleti tanácsadással is segítünk, hogy a kivitelezés alatti időt hasznosan tölthesd az előkészítő műveletekkel.
Kérj árajánlatot!
Az alábbi űrlap kitöltésével segíthetsz nekünk, hogy jobban megismerjük a feladatot!